A L' ANY 2021 CONTAREM AMB EL SUPORT ECONÓMIC DE L' AJUNTAMENT, LA DIPUTACIÓ I LA GENERALITAT VALENCIANA PER AL FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

El projecte de foment de la participació ciutadana de la nostra entitat, Centre de Participació Ciutadana Senabre, continua en el seu creixement, i aquest any rebrá el recolzament de l'Ajuntament de València, la Diputació de València i la Conselleria de Partipació de la Generalitat Valenciana.

Amb l'objectiu de promoure i facilitar la participación ciutadana al nostre entorn, i de fer-ho especialment amb aquelles persones en risc d' exclusió social, com ara les dones majors i les personas en discapacitat intelectual, el nostre programa desenvolupa un catàleg d' activitats variades que inclouen informació, formació, difussió, transparència, per tal de fer del nostre centre un espai obert, accesible i participatiu. I per aquesta finalitat podrem contar amb la col.laboració económica tant de la Diputació de València, com de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de la nostra ciutat, mitjancant les seues convocatòries específiques per al foment de la participació ciutadana.

Poseu atenció a la nostra web i a les nostres xarxes socials per tindre tota la informació.

 


logo dival GO logo gva
Comparte la información:

Hazte Voluntario

COTLAS es una ASOCIACIÓN, y lo es porque une el esfuerzo de gran número de voluntarios que dedican su esfuerzo diario por apoyar a aquellas partes de la sociedad que por edad, enfermedad o situación son desfavorecidas y corren peligro de exclusión social. Todos los programas de nuestra asociación funcionan gracias a la colaboración de todos los voluntarios y voluntarias que la componemos.

Cotlas ofrece una formación continua a sus voluntarios antes y después de su incorporación al programa elegido, con el apoyo y la guía de un coordinador y el acompañamiento de voluntarios experimentados en el programa donde asumirá las funciones y tareas.

© Cotlas 2022. Todos los derechos reservados. Queda prohibido el uso total y parcial de las imágenes contenidas en la web. Información legal: Pincha aquí. Diseño web: azulformentera.com